Gravidfotografering

En gravidfotografering i solnedgången

I mitten av Mars förra året fick jag den stora äran att föreviga Emma och hennes första graviditet, vilken magisk kväll vi fick i Rydebäck!

Innan fotograferingen hade Emma själv gått in i min onlinegarderob och valt vilka klänningar hon ville bli fotad i och sedan anpassade vi platserna för foto beroende på klänningarna. Vi började fotograferingen vid 16:45 och avslutade när solen gått ner vid 18:00. Eftersom solen står så lågt denna tiden på året fick vi börja våran fotografering en bit från stranden i lite skugga. Men vackra motsols bilder fick vi till!


När solen var påväg ner tog vi oss till stranden och tog de sista bilderna där. Först vid ett fint stenrös med solen snett från sidan och avslutade nere på stranden. De ljusa klänningarna passar så fint i solnedgången och vill man kan man göra precis som Emma valde, ta lite hjälp och få klänningen att “flyga” 🤗

Gravidfotografering