Stort grattis till graviditeten!

 Lyckan och förväntan över att få bli förälder är stor och något som bör firas och förevigas! Det spelar ingen roll om det är första barnet eller ett efterlängtat syskon, en graviditet är värd att minnas med kärlek och värme även om det också är en tid som kan innehåller trötthet. illamående och kanske även rädslor. 

 

Jag erbjuder er en mysig och avslappnad stund med full fokus på dig och magen. En stund där jag kommer göra allt jag kan för att föreviga kärleken och längtan till ert barn och din styrka som blivande mammaStor vikt läggs på naturliga och mjuka poseringar så att du känner dig så bekväm som möjligt. Detsamma gäller även noggrannheten i mitt val av tid och plats för fotograferingen. Dessutom erbjuder jag ett stort urval av gravidklänningar att låna och som tillval finns även blomsterkrans och bukett om man vill lyxa till det lite extra. 

Passa på att unna dig själv något alldeles extra under graviditeten!

JUST NU erbjuder jag 5 extra bilder när du bokar din gravidfotografering!

– och bokar du dessutom senast söndag 25/4 så bjuder jag på en vacker blomsterkrans till din fotografering (begränsat antal) 

gravidklänning-asos maternitydress
Gravidfotografering i Skåne i vacker utomhusmiljö

Noga utvalda platser

Alla mina fotograferingar sker utomhus, året runt och jag har självfallet mina favoritplatser som jag känner till och rekommenderar, men kanske har ni en plats som betyder extra mycket för er och då är jag självfallet lyhörd och vill veta mer om möjligheterna för fotografering just där? Jag fotar mestadels i mitt närområde runt Veberöd där mina guldkorn finns. Tillsammans kommer vi fram till en plats som passar bäst för tillfället.

Avslappnad fotografering

En gravidfotografering hos mig är avslappnad och jag lägger mycket energi på att du ska känna dig bekväm och ha en lugn men rolig stund. Jag kommer genom enkla direktiv berätta för dig hur du ska stå och vart du skall titta. Vi tar gott om tid på oss så att vi även hinner med pauser. Är du sedan tidigare obekväm framför kameran så är en gravidfotografering ett perfekt tillfälle då blicken allt som oftast inte riktas rakt in i kameran.

Vackra klänningar

Att själv behöva köpa en klänning inför en fotografering kan kännas som en stor investering då den kanske endast kommer användas vid ett tillfälle. Därför erbjuder jag ett urval av vackra klänningar till utlåning. Välj ut dina favoriter genom en digital garderob inför fotograferingen. Självfallet går det även bra att använda sina egna favoriter från garderoben där hemma om man hellre önskar detta och jag kommer då gärna med tips och råd.

så här går det till

gravidfotografering i skåne

Bokningsförfrågan

För att boka en tid fyller du i “Bokningsformuläret” längst ner på denna sidan.

Observera att en förfrågan inte är bindande förrän vi bekräftat datum och tid. 

 

Då jag endast tar emot ett begränsat antal bokningar per månad och det snabbt blir fullt i kalendern är det viktigt att vara ute i god tid, helst 2 månader i förväg.  Jag rekommenderar en fotografering under vecka 28-35. 

Skulle ert önskade datum vara ledigt bokar vi in denna dagen! 

 

 

I samband med bokningen skickas en faktura på 500kr som en bekräftelse på bokningen. Detta belopp räknas sedan av från slutfakturan (alltså inget extra belopp som tillkommer)

planering

Detta är din fotografering och vi kommer prata ihop oss inför den för att kunna ta fram en personlig vision. Kontakten sker i första hand per mail men jag finns alltid tillgänglig på mobilen om man önskar detta hellre. När det gäller fotoplatser så har jag självfallet mina egna favoriter som jag rekommenderar men jag är också lyhörd och tittar gärna på alternativ, om ni har en plats som är speciell för er. För mig är  platsen mycket viktigt för att jag ska kunna leverera ett så gott resultat som möjligt.

 

Du kommer innan fotograferingen få tillgång till min online garderob med samtliga exklusiva klänningar som du kan välja fritt mellan till fotograferingen. Finns önskemål om att använda egna kläder går det självfallet också bra. 

 

Önskar fler av eventuella familjemedlemmar vara med hjälper jag gärna till med förslag och tips om eventuell klädsel och färgkombinationer. 

Fotografering

När datum är bestämt sänder jag ut mer information om vad som är bra att tänka på både före och under själva fotograferingen. Tips på smink, hår och eventuellt klädval. Och bara några dagar innan fotograferingen stämmer vi av det sista.

 

Vi möts sedan upp på den plats vi gemensamt bestämt oss för och jag har då med mig de klänningarna och eventuella accessoarer som du valt ut redan innan. För att kunna byta om ostört har jag ett portabelt omklädningstält med mig och skulle det vara kallt har jag varma filtar, värmepåsar och varm dryck med för att hålla temperaturen uppe.

 

Fotograferingen tar mellan 60-90minuter och under hela fotograferingen kommer jag guida dig med enkla instruktioner om hur du skall stå, titta och vart, så du behöver inte vara nervös eller orolig över detta!

 

En fotografering ihop med mig är lättsam och vi har roligt ihop samtidigt som du får njuta av en lyxig stund för dig själv och magen. 

Bildleverans

Efter vår fotografering gör jag ett urval av de bilder som vi har tagit. Jag gör detta med stor omsorg och kärlek för att kunna leverera de allra bästa bilderna till er. Urvalet innehåller mellan 20 till 30 bilder. Inom 14 dagar efter fotograferingen skickar jag ett mail med en länk till ert personliga webbgalleri där ni i lugn och ro, hemifrån, välja ut era favoriter. 

 

När ni är färdiga med ert urval skickas en faktura via Frilans Finans och jag förbereder leveransen av bilderna. Så snart fakturan är betald skickas en ny länk till er för nedladdning av bilderna. . Ni kommer i samband med detta även få information om hur ni laddar ner eran egna app till mobilen, så att ni alltid har era bilder nära tillhands.

 

Samtliga bilder levereras färdigredigerade, både högupplösta och webbanpassade. Bilderna är era med fri användning för privat bruk. Då jag lagt ner mycket kärlek på bilderna blir jag alltid lika glad om någon vill tagga mig när man publicerar dessa, men det är självfallet frivilligt. Dock får inte bilderna säljas vidare och ingen egen efterredigering får göras!

 

 

 

Hoppas vi hörs av inom kort!

RebeccaNilsson60

Din investering

DITT PRIS: 2500kr

Vid bokningstillfället faktureras 500kr för att säkra bokningen, beloppet räknas sedan av från slutfakturan.

Extra favorit bilder: 200kr/st

Alla bilder inkl. fotograferingen: 3500kr

Lediga tider

Just nu är det många som skickar in sina förfrågningar!

Gör så här för störst chans att hitta en tid:


♥ Hör av er tidigt under graviditeten, gärna 2–3 månader innan ni vill fotograferas
♥ Var öppen för att fotograferas en vardag
♥ Skulle ni vara sent ute går det alltid att höra av sig ändå, jag har en väntelista

MAJ
1 tid kvar
JUNI
2 tider kvar
JULI
2 tider kvar
AUGUSTI
3 tider kvar
SEPTEMBER
4 tider kvar
OKTOBER
4 tider kvar

Vad kul att du vill boka en gravidfotografering!

 

Jag svarar på alla mail inom 12 timmar.
IMen ibland hamnar mina svar dessvärre i skräpposten och därför skickar jag alltid ett SMS när jag svarat dig.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN