Add Your Heading Text Here

Gravidfotografering i Skåne

Ett nytt liv andas inuti dig och ingenting kan vara mer spännande än detta.

Stort grattis önskar jag dig!

Lyckan och förväntan över att få bli förälder är stor och något som bör firas och förevigas! Det spelar ingen roll om det är första barnet eller ett efterlängtat syskon, en graviditet är värd att minnas med kärlek och värme även om det också är en tid som kan innehåller trötthet. illamående och kanske även rädslor. 

Jag erbjuder dig en mysig och avslappnad stund med full fokus på dig och magen. En stund där jag kommer göra allt jag kan för att föreviga kärleken och längtan till ert barn och din styrka som blivande mamma.

Stor vikt läggs på naturliga och mjuka poseringar så att du kan känna dig bekväm och avslappnad. Detsamma gäller även noggrannheten i mitt val av tid och plats för fotograferingen.

Dessutom erbjuder jag ett stort urval av gravidklänningar att låna gratis och som tillval finns även blomsterkrans och bukett om man vill lyxa till det lite extra. 

Om mig bakom kameran

Vem är då jag? Personen som står bakom kameran.

Mitt namn är Marih, jag är född 1984 och ursprungligen från Uppsala – men bosatt i Skåne sedan 2006. Bor på en gård utanför Eslöv med min familj, som inkluderar min älskade sambo och våra 3 barn, 2 katter (Zingo & Hasse) samt hunden Hilda. En och annan fasan springer också runt på våran tomt.

Jag är en pratglad och positiv person som inte gillar orättvisor och vill gärna finnas till för alla som behöver de. Blyg som ung men idag bjuder jag gärna på mig själv för att få andra att le och skratta. Andra skulle nog beskriva mig som glad och full av energi. 

Min mamma gick snabbt bort i cancer 2018 och de har verkligen fått mig o förstå betydelsen över hur viktigt det är med foto och film på nära och kära. Tyvärr är bilderna på henne och oss ihop få, även bilderna på barnen och henne ihop. Något jag kan ångra i efterhand! Många minnen spar vi genom bild, så vänta inte med att ta dom där bilderna och skäms aldrig för att vara den som har mobilen uppe för foto i tid och otid.

Årets alla årstider

Januari börjar året, februari kommer näst. Mars, april har knopp i håret, maj och juni blommar mest…

Jag fotograferar ute, året runt! Och jag tycker att varje årstid har sin charm. Jag älskar sena sommarkvällar på stranden med sanden mellan tårna – Njuter av hösten med den friska luften och det torkade gräset – Vårens blommor doftar så gott och på vintern bjuder jag på varm choklad.

All gravidfotografering sker i Skåne och jag har platser som är utmärkta för alla tider på året. Tillsammans planerar vi för en magisk fotografering!

Gravidfotografering i Skåne

Marih är en fantastisk fotograf som tar magiska bilder och får en att känna sig så bekväm. Även duktig att fånga vår dotters uppmärksamhet och skratt på bild. Allt var väldigt smidigt från bokning till fotografering. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer.”

/Matilda Larsson

Såhär går det till...

Gravidfotografering i Skåne

1 – Kontakta mig!

Om du känner att jag är rätt fotograf för dig och du gillar min bildstil är det nu dags att skicka in en förfrågan för er gravidfotografering. Detta gör du enklast genom formuläret längst ner på denna sidan. Observera att en förfrågan inte är bindande förrän vi bekräftat datum och tid. 

Tänk på att vara ute i god tid då jag endast tar emot ett begränsat antal bokningar. 

Grvidfotograferin

2 – Boka

Jag rekommenderar att genomföra fotograferingen mellan v.28-35 och kommer inom 24 timmar från det att jag fått din förfrågan att återkomma med förslag på datum för din fotografering.

Efter att vi har kommit överens om ett datum betalas boknings avgifter på 500 kr och jag bekräftar vår avtalade tid.

3 – Inför fotograferingen

Detta är din fotografering och jag kommer göra allt för att du ska känna dig trygg. När boknings avgiften är betald kommer du att få en PDF med mer info som är bra att ha inför fotograferingen.

Cirka en vecka innan bokad tid slår jag en signal för att stämma av de sista och svara på eventuella frågo.

Gravidfotografering i Skåne

4 – Plats & Tid

När det gäller fotoplats så har jag mina smultronställen som vi åker till. Platser som jag vet ger ett bra ljus och har nära till parkering. För mig är  platsen mycket viktigt för att jag ska kunna leverera ett så gott resultat som möjligt.

Tid på dygnet för fotograferingen varierar beroende på årstid och väder. 

Gravidfotografering i Skåne

5 – Fotograferingen

På fotodagen möts vi upp på den plats vi gemensamt bestämt oss för. Kort går vi igenom vad som kommer ske och jag kommer hjälpa dig och guida med enkla instruktioner under hela fotograferingen.

För att kunna byta om ostört har jag ett portabelt omklädningstält med mig och skulle det vara kallt har jag varma filtar, värmepåsar och varm dryck med för att hålla temperaturen uppe.

Gravidfotografering i Skåne

6 – Redigering & Urval

Efter vår fotografering gör jag ett urval av de bilder som vi har tagit. Jag gör detta med stor omsorg och kärlek för att kunna leverera de allra bästa bilderna till er!

Urvalet innehåller cirka 30 bilder och inom 14 dagar efter fotograferingen skickar jag ett mail med en länk till ert personliga webbgalleri där ni i lugn och ro, hemifrån, välja ut era favoriter. 

7 – Leverans 

När ni är färdiga med ert urval och meddelat mig om detta, skickas en slutfaktura och jag förbereder leveransen av dina bilderna.

Samtliga bilder levereras färdigredigerade, både högupplösta och webbanpassade. Bilderna är era med fri användning för privat bruk. Då jag lagt ner otroligt mycket kärlek på bilderna  får inte bilderna säljas vidare och ingen egen efter redigering göras!

Nyföddfotografering

8 – Så var sagan slut…

När slutfakturan är betald och ni har fått era bilder ses vi aldrig mer. Eller?

Trivdes du i mitt sällskap och gillar bilderna du fått hoppas jag på att få träffa er igen. För du vet väl om att jag även fotograferar nyfödda, bebisar, barn och familjer?

Gravidfotograf i Skåne

Hela upplevelsen med Marih var så fin. ✨️Val av foto platsen, all hjälp under fotograferingen , klänningarna och Marihs lugn. Är inte super trygg framför kameran men det löste Marih så att man kände sig som världens vackraste. Blev så nöjd med bilderna ❤️”

/Helena & Adam

Vanliga frågor

Jag rekommenderar att man genomför fotograferingen mellan v.28-35.
Man ska inte genomföra den för tidigt för då är magen kanske ännu inte så synlig och man ska heller inte göra det för sent då många i slutet blir lite tröttare och det börjar kännas tungt.

I fotograferingen ingår fritt lån av 2-3 klänningar. Jag har i dagsläget 12 klänningar i olika modeller och färger. 
Det finns klänningar som  passar alla från XS till XXL.

Ta en titt på klänningarna HÄR

Självfallet får alla i familjen vara med på fotograferingen. Blivande pappa syskon och eventuella husdjur är varmt välkomna.

Jag rekommenderar att boka redan efter ert stora ultraljud. Detta för att försäkra er om en tid då jag har ett begränsat antal bokningsbara tider.

Det är självfallet okey att fotas även i egna kläder. 
Klänningarna jag erbjuder är en extra service men inget måste. 

Eftersom att all fotografering sker utomhus är självfallet väderförhållandena viktiga för att få fina bilder. Skulle det visa sig att det ska regna stora mängder på våran bokade tid så bokar vi självfallet om. Jag har alltid reserverat mig för detta vid bokningen.

Grundpriset är 3500 kr
I detta pris ingår inte bara fotograferingen utan även digitala högupplösta bilder, fritt lån av klänningar och en oförglömlig och mycket rolig fotografering.

Mer information finns längre ner på sidan.

Alla bilder levereras digitalt, både högupplösta- och webbanpassade bilder. Dessa bilder kan ni ladda ner till er egen dator för att sedan framkalla. Jag erbjuder även alla mina kunder en personlig app till mobilen där ni också kan titta på era bilder enkelt.

 

Gravidfotografering

Denna fotografering fick mig att känna mig som den vackraste kvinna i världen. Aldrig tidigare blivit fotograferad, men aldrig känt mig så bekväm som jag gjorde med Marih. Kan verkligen rekommendera andra att vända sig till henne om de gäller fotografering. Är så nöjd med bemötandet samt fotografierna, aldrig skådat något så bra!! Blir absolut fler gånger”

/Antonia

Gravidfotografering i SKåne

Vacker blomsterkrans till din fotografering?

Vill du lägga till det där lilla extra till din gravidfotografering?

Jag kan genom ett samarbete med en lokal florist erbjuda dig både blomsterkrans och bukett som ett tillval till din gravidfotografering. 

Vill du unna dig något extra så är detta verkligen något som förhöjer dina bilder.

Du anger vid bokningstillfället om du önskar blommor som tillval. Sedan får du möjlighet att ange dina favoritfärger och kanske har du någon speciell favorit blomma?

Floristen får sedan fria händer att skapa något unikt till just dig utifrån dina önskemål. Kransen/buketten skapas även för att passa val av klänningar och säsongens blommor används alltid.

Blommor hjälper dig att skapa dina drömbilder!

Detta ingår i din fotografering

3500 kr

Vid bokningstillfället betalas 500kr för att bekräfta bokningen, beloppet räknas sedan av från slutfakturan.

Önskar du köpa till fler bilder från galleriet går det självfallet bra.
Hela urvalet med ca.30 bilder inklusive fotografering kostar endast 4500 kr

Lediga tider

 (Kölista gäller)
Oktober (BF December – Januari)FULLBOKAT (Kölista gäller)
November (BF Januari – Februari) – 1 tid
December (BF Februari – Mars) – 2 Tider
Januari (BF Mars – April) – 2 Tider
Februari (BF April – Maj) – 3 Tider

Vid fullbokat är det kölista som gäller och det är okey att skicka in sin förfrågan för att få första lediga tid och stå med på kölistan.

Vad roligt att du vill boka en fotografering med mig!

Det är just nu många förfrågningar som kommer in, tänk på nedan för att få större chans till en ledig tid;

Boka gärna så snart som möjligt, då jag tar in ett begränsat antal bokningar varje månad.

Var gärna tillgänglig även på vardagar, det ger större chans för lediga tider.

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt, så jag får en bra bild av dig och dina önskemål.

Jag svarar på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Bokningsförfrågan