Nyföddfotografering

Den första tiden i hemmet med en nyfödd är något mycket speciellt. Det kan vara svårt o smälta att man nu plötsligt sitter där hemma i soffan med en liten bebis i sin famn. Känslorna är många och man ska lära känna nykomlingen och lära sig en massa nya saker. Allt på en gång och kan kännas aningen överväldigande.

Just denna tiden är speciell och man vill minnas varje sekund av den. Man vill att bebis goset ska vara för evigt. Och jag kan hjälpa er på traven, genom en fotografering av er alla samlade i ert hem ❤️

 

Nyföddfotografering

Jag genomför alla nyföddfotograferingar i hemmet. Jag vill att både barn och föräldrar ska känna sig trygga och avslappnade. Vilket jag tror att man är som mest i sitt egna hem. Finns där syskon så finns det dessutom tillräckligt mycket utrymme för dessa också att få vara med och gosa.

Under en nyföddfotografering har vi alltid gott om tid på oss. Man vet aldrig när det behövs bytas blöja, matas, tröstas och så vidare. 2 timmar brukar jag vilja boka in och under denna tiden behöver man inte alls känna sig stressad.

Eftersom jag väljer att kalla detta för en”lifestyle” fotografering behöver ni inte känna att ni måste städa undan allt och damma i alla hörn. Oftast syns inte ens så mycket i bild och skulle det göra de så är det ju faktiskt så ert hem ser ut och så man vill minnas de. Ett hem med liv och lite röra är ett lyckligt hem – brukar jag säga.

Är du nyfiken och vill veta mer är det bara att höra av sig till mig antingen via KONTAKT eller min INSTAGRAM.