Barnfotografering i Skåne

Vad är en “Sitter Session”

Det finns många fina tillfällen att fotografera ert barn under deras uppväxt och för att dokumentera olika milstolpar i livet, speciellt första året då så mycket händer i deras utveckling. Många väljer att boka både en gravid- och en nyföddfotografering men missar just detta stadiet i barnets utveckling.

En “sitter session” är en fotografering som äger rum när ert barn lärt sig att sitta utan stöd men ännu inte lärt sig att krypa. En “sitter session” ägen rum någonstans mellan det att ert barn är 6-9 månader. 

 

Under samma perioden i barnens utveckling börjar dom även bjuda på både leenden, nyfikenhet och är mycket lekfulla. Detta gör i sin tur att vi får bilder med stora leenden och andra roliga uttryck och ett barn som sitter kvar där vi placerat dom.


Denna typ av fotografering rekommenderar jag varmt till alla mina kunder och det är, efter gravidfotograferingen, helt klart en favorit.


Vill ni veta mer eller skicka in en bokningsförfrågan går det bra via länken nedan.

IMG_0281

Marih Andersson

Mitt namn är Marie och jag är en 36 årig, 3 barns mamma som älskar kaffe och choklad. Specialiserad inom gravidfotografering och utgår från Lund men tar uppdrag i hela Skåne.