Gravidfotografering i "mini format"

Endast 3 boknings bara tider!

Är du gravid och har BF mellan Juni – November?

Då har du just nu möjligheten att boka in en minisession. Detta är en gravidfotografering i mindre format kan man säga. Fortfarande får du självfallet samma goda service, du får även möjlighet att låna klänning och beställa blomsterkrans – MEN fotograferingen varar i endast 30 minuter och priset är mycket förmånligt!

När?

Fotograferingen genomförs under perioden april till september. Efter att ni har skickat in er förfrågan hittar vi en dag och tid som passar oss båda. Skulle vädret inte vara på vår sida de bokade datumet ingår självfallet fri ombokning.

Var?

Platsen för fotograferingen väljer jag ut och är en plats i min närhet och som är mest lämpad för er fotografering vid tillfället. Jag älskar att fota på öppna fält, platser med högt gräs och tallar. Kanske kan de finnas möjlighet med en fotografering på stranden om vädret tillåter de. 

Pris?

Eftersom denna fotograferingen sker på en plats i min närhet och under en begränsad tid, kan jag ta ut ett mycket förmånligare pris.

Fotograferingen är på 30 minuter inklusive ett ombyte, blomsterkrans och 5 högupplösta digitala bilder. 

“En underbar och varm fotograf! Hela upplevelsen var bekväm, lättsam, trevlig, mysig och fin! Marih fotograferade både gravidbilderna och även när bebis var 4 månader. Helt klart professionell och tänker på minsta detalj. Vi kommer absolut be Marih fota vid fler tillfällen”

/Ester Birna

Om mig bakom kameran

Vem är då jag? Personen som står bakom kameran.

Mitt namn är Marih, jag är 38 år och ursprungligen från Uppsala – men bosatt i Skåne sedan 2006. Bor på en gård utanför Eslöv med min familj, som inkluderar min älskade sambo och våra 3 barn, 2 katter (Zingo & Hasse) samt hunden Hilda. En och annan fasan springer också runt på våran tomt.

Jag är en pratglad och positiv person som inte gillar orättvisor och vill gärna finnas till för alla som behöver de. Blyg som ung men idag bjuder jag gärna på mig själv för att få andra att le och skratta. Andra skulle nog beskriva mig som glad och full av energi. 

Min mamma gick snabbt bort i cancer 2018 och de har verkligen fått mig o förstå betydelsen över hur viktigt det är med foto och film på nära och kära. Tyvärr är bilderna på henne och oss ihop få, även bilderna på barnen och henne ihop. Något jag kan ångra i efterhand! Många minnen spar vi genom bild, så vänta inte med att ta dom där bilderna och skäms aldrig för att vara den som har mobilen uppe för foto i tid och otid.

MINISESSION

Minisession bokas endast under perioden mars – juni och avser endast nya bokningar och medlemmar i Facebook gruppen “Gravid med BF 2023”
Tiden vi bokar in för fotograferingen är preliminär då vi måste anpassa oss efter vädret.

Vid bokningstillfället betalas en bokningsavgift på 600 kr för att bekräfta bokningen, resterande belopp betalas efter fotograferingen. Det finns även möjlighet till att delbetala fotograferingen på 2 tillfällen. Meddela om detta är av intresse vid förfrågan. 

Mer information kommer inför fotograferingen.
Det finns möjlighet att köpa till fler bilder från urvalet i efterhand.

MINISESSION