Minisession Barn & Familj

Endast 4 bokningsbara tider!

Känner du precis som jag att våren är på ingång?

Det är fortfarande lite mörkt ute, vinden är kyligare, men snödroppar och tulpaner är på väg upp i rabatterna. Denna tiden vi har framför oss är en av mina absoluta favorit tider på året för fotografering. Men för att barn och familjer ska hålla glädjen och modet uppe erbjuder jag en kortare typ av fotografering. Vilket gör att den där fotograferingen man länge tänk på i alla fall blir av!

En minisession är en fotografering i “miniformet” och denna gången erbjuds både barn och familjer en fotografering

Barnfotografering

När?

Fotograferingen genomförs under mars – april månad, Endast helger. Efter att ni har skickat in er förfrågan hittar vi en dag och tid som passar oss båda. Skulle vädret inte vara på vår sida de bokade datumet ingår självfallet fri ombokning.

Var?

Platsen för fotograferingen väljer jag ut och är en plats i min närhet och som är mest lämpad för er fotografering vid tillfället. Jag älskar att fota på öppna fält, platser med högt gräs och tallar.

Pris?

Eftersom denna fotograferingen sker på en plats i min närhet och under en begränsad tid, kan jag erbjuda ett mycket förmånligt pris.

Fotograferingen är på 30 minuter inklusive enklare rekvisita och 3 högupplösta digitala bilder. 

“En underbar och varm fotograf! Hela upplevelsen var bekväm, lättsam, trevlig, mysig och fin! Marih fotograferade både gravidbilderna och även när bebis var 4 månader. Helt klart professionell och tänker på minsta detalj. Vi kommer absolut be Marih fota vid fler tillfällen”

/Ester Birna

Nöjd kund garanti!

Oroar du dig över att bilderna kanske inte kommer bli bra? Att barnen inte alls ska vara samarbetsvilliga? Då ska du inte längre oroa dig! Jag erbjuder en nöjd-kund garanti, som innebär att du får en ny fotografering helt kostnadsfritt, om du inte blir nöjd med bilderna. 

Detta ingår

Vid bokningstillfället betalas 1000 kr för att bekräfta bokningen, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Mer information kommer inför de bokade datumet.
Det finns möjlighet att köpa till fler bilder från urvalet i efterhand.

MINISESSION