Mina gravidklänningar

När man bokar en gravidfotografering hos mig ingår fritt lån av klänningar, om så önskas. Det är självfallet också okey att bli fotad i sina egna kläder om man hellre önskar det.

Jag har en garderob med i dagsläget ca.10 klänningar som man kan välja fritt bland till sin fotografering. Klänningar från bland annat märken så som Mii-Estilo och Asos Maternity. Jag har klänningar som passar alla storlekar (XS-XXL) och de flesta smaker, valet är ditt!

Klicka på nedan bild för att komma till min online garderob med samtliga klänningar för att se vad som erbjudas i dagsläget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att få fler bilder över vad som erbjuds rekommenderar jag dig att följa mig på Instagram där jag alltid lägger upp den senaste informationen! Och med jämna mellanrum uppdaterar jag självfallet garderoben med nytt. Är det något specifikt ni önskar så tar jag gärna emot förslag – jag vill kunna erbjuda det ni efterfrågar.

 

Instagram: @fotografmarih

 

Kommentera gärna med vilken er favorit klänning är i min online garderob.

IMG_0281

Marih Andersson

Mitt namn är Marie och jag är en 36 årig, 3 barns mamma som älskar kaffe och choklad. Specialiserad inom gravidfotografering och utgår från Lund men tar uppdrag i hela Skåne.