Fotografering vid solnedgången!

Såhär års drar det igång! Fotograferingen vid solnedgången!

 

Flera kvällar i veckan är numera bokade för att fotografera vid solnedgången.

Det är något magiskt över detta och att få stå där på stranden och titta ut över Öresund och föreviga både par, gravida och blivande föräldrar medans solen sakta går nedåt. Färgerna är magiska och lugnet som sundet för med sig är underbart. 

 

Med tanke på att det är så himla populärt med just denna typ av fotografering har jag nu faktiskt beslutat mig för att öppna upp ytterligare tider för fotografering. En fotografering som denna äger rum cirka en timme innan solen går ner och tills solen gått ner för horisonten, vilket ändrar sig från dag till dig. Skickar du in en bokningsförfrågan så skriv gärna då att detta är ett önskemål så ska jag självfallet hitta en kväll som kan passa. 

 

fotografering vid solnedgången kräver ett någorlunda fint väder är det viktigt att man håller tät kontakt inför den bokade tiden och har möjlighet att boka om ifall det ser ut att bli alldeles för mulet. Men jag är flexibel och det är många kvällar i veckan så detta är inget problem ♥

 

Är du intresserad så skicka in en förfrågan, vänta inte, då det just nu är högt inflöde i mailboxen!

 

 

IMG_0281

Marih Andersson

Mitt namn är Marie och jag är en 36 årig, 3 barns mamma som älskar kaffe och choklad. Specialiserad inom gravidfotografering och utgår från Lund men tar uppdrag i hela Skåne.